Reactia lui Burleanu dupa greselile de arbitraj de la Ploiesti! Ce se va intampla cu Petrescu si ce spune de arbitrii straini:

Reactia lui Burleanu dupa greselile de arbitraj de la Ploiesti! Ce se va intampla cu Petrescu si ce spune de arbitrii straini:

►Porto - Sevilla joi 22:00 in direct la Sport.ro si Voyo! Cu DRAG de pe Dragao. Semnat FOTBAL!

Noul presedinte al Federatiei, Razvan Burleanu, admite ca Radu Petrescu a facut praf meciul dintre Petrolul si Dinamo, dar spune ca nu se gandeste la solutia arbitrilor straini.

Burleanu vrea masuri urgente si cere ca arbitrii care vor fi suspendati sa nu mai fie delegati nici la ligile inferioare, cum s-a intamplat pana acum.

"Ambele echipe au fost dezamagite de arbitraj, ceea ce rar se intampla. Bineinteles ca si arbitrajul va intra intr-o zona de reforma prin cateva decizii pe care le veti vedea in perioada urmatoare. Dar, in acelasi timp, un proiect de incurajare a tinerelor talente si ma refer aici la arbitri, care sa poata veni din urma."

"Din ce in ce mai putini arbitrii vin din urma, ceea ce practic nu ne asigura performanta de care avem nevoie."

"Inca de la inceput mi-am asumat si le-am dat credit, i-am asigurat de toata sustinerea mea. Si ca voi fi unul dintre presedintii care se vor impotrivi aducerii arbitrilor straini. Acum, mingea e la ei, la arbitri, sa demonstreze ca au competenta, pregatire, sa duca meciurile cum trebuie."

"Va pot asigura ca din punct de vedere institutional ca vom lua toate deciziile ca arbitrii neperformanti sa nu mai fie delegati. Mai mult, atat arbitrii care sunt suspendati de la Liga I sa nu mai fie delegati si la Liga a 2-a si a 3-a."

"Cat timp vedem public ca un sportiv este suspendat, acelasi lucru trebuie facut si cu un arbitru atata timp cat e suspendat la delegari.", a declarat Burleanu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină portul măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies