Superliga

Reactia Anamariei Prodan dupa declaratiile lui Becali! Ce raspuns i-a dat patronului FCSB dupa ce a anuntat ca impresarul va primi 100 000 de euro din transferul lui Man

Dennis Man (22 ani) s-a transformat in cel mai scump transfer din istoria Ligii 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Ianuarie 2021, 10:03
Data actualizarii: Joi 28 Ianuarie 2021, 10:04

Extrema ros-albastrilor va semna cu Parma in schimbul sumei de 13 milioane de euro, dupa ce Gigi Becali a ajuns la un acord cu patronul italienilor. 

Transferul lui Man a fost unul cu adevarat controversat, dupa ce agentul jucatorului a fost sarit din schema de finantatorul FCSB in negocieri, Becali alegand sa apeleze la varul sau, Giovanni pentru a intermedia mutarea. 

Cu toate astea, patronul a anuntat ca Anamaria Prodan urmeaza sa incaseze 100 000 de euro din transferul lui Man, chiar daca oferta mai buna a fost adusa de varul sau. 

Anamaria Prodan a venit rapid cu un raspuns pentru declaratiile facute de Gigi Becali. 

"Nu l-am auzit pe patron ce a spus, dar eu am vorbit ceva cu patronul. Mi-a spus ca la acest transfer am lucrat eu, Giovanni si el. Giovanni a aparut, ce-i drept, mai tarziu, dar asta este, nu? 

Daca patronul asa si-a dorit, ca Giovanni sa lucreze cu noi la acest transfer, asa s-a intamplat. Mai departe, Gigi fiind un om foarte, foarte corect, stie exact cum au fost lucrurile", a declarat Anamaria Prodan pentru digisport.ro

Modifică setările cookies