RAZBOIUL BANILOR! 4000 DE EURO PENTRU DERBY!

Autor: Sport.ro
Duminica 16 Martie 2008, 10:38
CRAIOVA - RAPID SE JOACA LA BANCA!

Razboiul dintre "alb-albastri” si "alb-visinii” capata noi dimensiuni. Nevoia de puncte, mai ales in cazul Rapidului care poate specula egalul liderului de la Piatra Neamt, au ridicat miza acestui derby pana la cer.

Craiova lupta si ea sa iasa din zona periculoasa a clasamentului, iar o victorie cu i-ar da incredere si i-ar facilita situatia. Pentru cele trei puncte din meciul de astazi, conducerile celor doua cluburi au anuntat prime considerabile.

Si cum totul se reduce la bani, patronul Stiintei, Adrian Mititelu, si-a anuntat jucatorii ca vor imparti suma de 40.000 de dolari in cazul unui succes contra Rapidului. Acesti bani includ insa prima si pentru egalul de la Urziceni, din etapa anterioara. "Abia astept ca baietii sa-mi ia banii, fiindca sunt convins ca vom castiga!”, a spus Mititelu.

 

George Copos nu a ramas nici el insensibil la acest subiect, promitand cate 4.000 de euro de jucator - peste 50.000 de echipa - pentru o victorie in Banie, suma constituind cea mai mare prima din ultimii ani de la Rapid, scrie Prosport. Totusi, cei 4.000 de euro reprezinta doar simpli bani de buzunar fata de prima promisa de Copos pentru un loc in grupele Champions League: 100.000 de euro pentru fiecare fotbalist!

Vezi mai multe pe www.prosport.ro

 

 

 

Moțiunea de cenzură, dezbătută și votată în Parlament, marți. De câte voturi mai are nevoie Opoziția
BRAT