Razboi la Sarajevo: 15 raniti, dupa ce suporterii au invadat terenul la un meci de fotbal!

Autor: Sport.ro
Joi 22 Aprilie 2010, 11:59

Precedenta partida dintre FK Sarajevo si Siroki Brijeg, disputata in octombrie 2009, a fost de asemenea marcata de violente, de acea data soldate cu un deces

Cel putin 15 persoane, dintre care opt sunt politisti, au fost ranite, miercuri, in violentele provocate de suporteri dupa un meci din prima liga bosniaca, disputat la Sarajevo.

Violentele au izbucnit la finalul partidei FK Sarajevo - Siroki Brijeg, scor 1-1.
Potrivit imaginilor difuzate de televiziunea nationala bosniaca, nemultumiti de rezultat, suporterii echipei din Sarajevo au rupt scaunele din tribune, au invadat terenul si au rasturnat bancile de rezerve.
 
De asemenea, mai multi fani i-au atacat pe reprezentantii fortelor de ordine care i-au impiedicat sa ii urmeze pe jucatori pana la vestiare. Ulterior, in afara stadionului au avut loc altercatii intre suporterii FC Sarajevo si politisti, dar si cu fanii formatiei Siroki Brijeg.

Precedenta partida dintre cele doua echipe, disputata in octombrie 2009, a fost de asemenea marcata de violente, de acea data soldate cu un deces.

Suporterii echipei FK Sarajevo sunt in general musulmani, in timp ce fenii formatiei Siroki Brijeg sunt in mare parte croati.
 

Guvernul caută o soluție pentru a-i ţine pe cei infectaţi în izolare sau carantină. Cum profită bolnavii de decizia CCR
BRAT