Razboi intre Rednic si Negoita: "El vrea ca Dinamo sa se autofinanteze!" Antrenorul a fost INTERZIS la Saftica! 

Mircea Rednic Dinamo Ionut Negoita Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Septembrie 2016, 15:04
Data actualizarii: Vineri 02 Septembrie 2016, 15:04

Mircea Rednic il ataca pe Ionut Negoita printr-o serie de declaratii dure. 

Rednic spune ca Negoita vinde capitanii lui Dinamo pe banda pentru ca isi doreste ca echipa sa se autofinanteze. Asta inseamna sanse mai mici la performantele mult asteptate de fanii din Stefan cel Mare.


"Trebuie sa inteleaga suporterii ce face Negoita. El vrea ca acest club sa se autofinanteze. asta e adevarul! A vandut doi capitani pe sume mici. El a declarat ca vrea sa faca performanta. Va fi foarte greu pentru Andone. S-au facut transferuri in ultima zi. A ramas descoperit pe zona centrala.

E adevarat ca a preluat echipa cum a preluat-o. Cu restante, datorii, pentru asta merita laudat. Dar Dinamo e altceva. Suporterii vor performanta. Cu ceilalti a fost intelegator. Pentru Gnohere mereu s-au pus bete in roate. El a avut oferte, dar n-a plecat. El n-a vrut in Golf, dar a mai avut o oferta din Turcia, nici acolo n-a vrut.

A aparut oferta de la Alaves. A mai avut si iarna trecuta. Anul asta se batea la campionat. Va fi greu sa se mai bata la titlu. Mi-au imputat ca au pierdut bani cu Ghomsi, cu Leo Bartasstovu. Dar si-au recuperat banii pe jucatorii aia. Fai semnase cu Standarad, la presiunea mea au luat 150.000 de euro, altfel era 0.

Si-au recuperat banii pe care spun ei ca i-au pierdut. La Matei la fel, au luat 50.000 de la Atromitos. Deci sunt 200.000 de euro cu ajutorul meu. Jumatate din jucatorii aia au fost adusi de specialistii de langa Negoita", a zis Rednic la Dolce.

Declaratia vine la o zi dupa ce Rednic a dezvaluit ca i-a fost interzis accesul la Saftica.

"Mi s-a interzis sa intru la Saftica. Asa respectam noi fostii jucatori. S-a intamplat asta pentru ca am facut un pic de tam tam cu cinci caini care erau acolo si care erau crescuti de pe vremea mea. Sunt vai de mama lor, unul nici nu mai mergea, altul de-abia mai aude.

De aceea mi s-a interzis sa intru la Saftica, acolo unde eu m-am format ca dinamovist, ca educatie, ca spirit. Au spus ca dau afara cainii, daca ma mai lasa sa intru. Nu voi mai merge acolo. Pentru mine nu e o pierdere", a spus Rednic la Digi. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!