Liga 1

Rasturnare INCREDIBILA de situatie in cazul Sumudica: "Ce sa se mai intample pana maine?! Sunt pe banca la meciul cu Steaua!"

Plecarea lui Sumudica e pusa sub semnul intrebarii. Astra nu accepta sa-i dea drumul in Turcia fara plata clauzei de reziliere in valoare de 150 000 de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Decembrie 2016, 17:51
Data actualizarii: Sambata 10 Decembrie 2016, 17:55

Sumudica spune ca va sta pe banca la meciul cu Steaua daca nu se intampla ceva spectaculos in urmatoarele ore. Antrenorul a condus ultimele sedinte de pregatire ale Astrei dinaintea derby-ului de la Giurgiu de maine.

"Sunt la antrenament, am contract cu Astra Giurgiu si nu pot decat sa-l respect! Daca nimic nu se schimba spectaculos, voi fi pe banca la meciul cu Steaua. Nu stiu ce se mai poate intampla pana maine. Nimic, ce sa se intample? Nu s-a ajuns la niciun acord, nu pot sa platesc banii pentru clauza din buzunarul meu. Daca nu s-a ajuns la niciun acord, continui aici. Nu mai conteaza ce am de luat, ce am de dat... Nu mai conteaza, nu vreau sa creez niciun scandal. Azi m-ati prins intr-o stare normala a unui antrenor, nu in starea lui Sumudica de alta data. Nu auziti de la mine decat ca imi respect contractul. Turcii sunt inca aici, asteapta si ei sa se rezolve situatia. M-am vazut cu ei si azi", a spus Sumudica.

Modifică setările cookies