Rapid Eredivisie FC Dordrecht Olanda Rihairo Meulens Liga 1

Rapidul isi face atac 100% olandez! Inca un atacant din Eredivisie va juca in Giulesti, transferul a fost anuntat astazi

Plecati cu un lot restrans in primul cantonament al iernii, rapidistii incearca din rasputeri sa se intareasca. Giulestenii s-au despartit de presedintele Dinu Gheorghe, plecat in urma unui conflict cu familia Moraru, dar spera la salvare. Acestia au prezentat un nou fotbalist.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Ianuarie 2015, 11:01
Data actualizarii: Luni 26 Ianuarie 2015, 11:09

Rapidul continua sa spere la salvarea de la retrogradare, iar conducatorii clubului giulestean incearca din rasputeri sa intareasca lotul, dupa disponibilizarile masive din finalul turului.

Cu mai putin de 15 jucatori in lot, antrenorul Cristi Pustai spera sa alinieze un lot de 24 de fotbalisti la startul returului.

Pentru asta, patronul Valerii Moraru incearca sa ajunga la o intelegere cu mai multi fotbalisti straini.

Rapidul i-a transferat in aceasta pauza competitionala pe Fred Benson, Joao Coimbra, Pavel Cmovs si Andrei Cerlina, iar astazi a definitivat o noua mutare. Clubul de langa Podul Grant l-a prezentat pe olandezul Rihairo Meulens, fotbalist care evolueaza pentru nationala statului Curacao.

In varsta de 26 de ani, Meulens a jucat in prima parte a sezonului pentru FC Dordrecht, in prima liga olandeza. Acesta evolueaza pe postul de atacant si a marcat 6 goluri pentru Dordrecht in ultimul an. Acesta a mai trecut pe la Vitesse si Roda Kerkrade.

De asemenea, zilele trecute giulestenii au mai negociat si cu Ryan Koolwijk (29 de ani), tot de la Dordrecht, insa mutarea nu este sigura.

Al doi fotbalisti aflati pe lista Rapidului sunt Tomas Josl (30 de ani), un mijlocas defensiv de origine ceha, dar si Ricardo Machado, fostul fundas al lui FC Brasov.

Modifică setările cookies