Liga 1

Rapidiștii sunt dezamăgiți de închiderea stadioanelor: ”Ne bazam pe public!”

Rapid este una dintre echipele puternic dezavantajate de decizia de a interzice accesul suporterilor pe stadion.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 17:57
Data actualizarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 18:07

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis ca, începând de luni, 25 octombrie, accesul suporterilor pe stadioane să fie interzis pentru o perioadă de 30 de zile. Astfel, duelul dintre Dinamo și Rapid, de sâmbătă, este ultimul meci din prima ligă ce se joacă cu spectatori.

Conform lpf2.ro, Rapid este echipa cu cea mai mare medie de suporteri. Aceștia adună o medie de 11.321 de suporteri la fiecare duel. Victor Angelescu, patronul lui Rapid, consideră că echipa lui este dezavantajată de această decizie.

"Ne afectează această decizie, este clar, dar nu avem ce face. Ne bazam pe public, dar asta este acum. Și la meciul cu Mioveni au fost mai puțini spectatori, după ce s-a interzis accesul persoanelor nevaccinate. 

Stăm acasă în următoarele 30 de zile și îi lăsăm doar pe băieți la stadion. Sănătatea este mult mai importantă, iar în următoarele 30 de zile cred că avem doar două meciuri acasă.

Încă nu ne-am gândit dacă vom oferi anumite promoții pentru suporterii care au abonamente. Cert este că abonamentele sunt valabile doar pentru sezonul regulat, nu și pentru playoff sau playout. 

Ne vom gândi la o variantă prin care să compensăm pentru aceste meciuri cu porțile închise", a spus Victor Angelescu, pentru Digi Sport.

CITESTE SI
Modifică setările cookies