Rapidistii revin la ProRapid: LPF a hotarat sa plateasca datoria clubului catre baza de pregatire!

Rapidistii revin la ProRapid: LPF a hotarat sa plateasca datoria clubului catre baza de pregatire!

Jucatorii Rapidului s-au intors astazi la baza de pregatire ProRapid.

Conducerea LPF va opri 60.000 de euro din banii din drepturile TV si va achita direct datoria pe care FC Rapid o are catre Asociatia Pro Rapid, pentru ca echipa sa revina la baza sportiva Pro Rapid, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul gruparii giulestene.

Din cauza crizei financiare acute pe care o traverseaza, FC Rapid a acumulat datorii de aproximativ 28.000 de euro la chiria catre Asociatia Pro Rapid, administratorul bazei sportive de pe malul lacului Straulesti, restul reprezentand facturi la utilitati.

Din luna mai, echipa nu s-a mai antrenat la Pro Rapid, iar conducerea si ceilalti angajati ai clubului Rapid au parasit baza mutandu-si birourile la Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu din cauza sistarii utlitatilor.

Conducerea clubului a luat legatura in mai multe randuri cu reprezentantul Asociatiei Pro Rapid, Ion Taban, care este si vicepresedinte al Ana Holding, dar acesta nu a acceptat intoarcerea echipei pana la plata integrala a datoriilor.

Luni insa, ca urmare a unei solicitari a oficialilor rapidisti, conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal l-a contactat pe Ion Taban, iar acesta a acceptat ca lotul condus de Marian Rada sa revina la Pro Rapid. LPF a promis ca va vira in contul Asociatiei Pro Rapid suma de 60.000 de euro din banii pe care FC Rapid ii are de incasat din drepturile TV.

Sursa: Mediafax

Citeste si:RapidProRapid

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Drulă, după ce 30 de copii au rămas în câmp cu trenul: ”E posibil să se mai întâmple”
BRAT
Modifică setările cookies