Rapid baza constructorul baza rapid dan sucu Superliga

GALERIE FOTO Rapid și-a inaugurat noua bază de pregătire! Imagini de colecție

Rapid a inaugurat noua bază de pregătire a echipei, construită de Dan Șucu, unul dintre acționarii clubului din Giulești.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Octombrie 2022, 14:51
Data actualizarii: Marti 11 Octombrie 2022, 15:09

Baza Constructorul, care va fi folosită de echipa lui Adrian Mutu, are ”cel mai bun teren hibrid din țară”, după cum a anunțat chiar acționarul grupării giuleștene.

În noua bază sportivă a Rapidului, Șucu a investit deja aproximativ cinci milioane de euro. Gazonul este adus din Italia, iar baza va fi luminată de 20 de stâlpi de nocturnă.

  • Junior Morais

Rapid și-a inaugurat noua bază de pregătire

Va fi cel bun hibrid din România (n.r. Constructorul). Nu credeam că o să îmi placă să văd cum crește iarba. E de departe cel mai bun teren din țară! Deocamdată am cheltuit în jur de două milioane, plus terenul care a fost trei. Mai avem aproximativ 1.5 milioane de investit în vestiare și tot ce ține de bază.

Juniorii vor fi lângă echipa mare. Va fi o atmosferă propice pentru marea performanță. Baza Coresi va fi pentru sportul de masă. Și acolo niște formalități ne împiedică să începem să dezvoltăm”, spunea Dan Șucu, în exclusivitate la PRO ARENA.

Rapid ocupă locul doi în Superliga și este fără victorie în ultimele două etape. Giuleștenii au 25 de puncte și sunt la cinci puncte distanță de liderul Farul Constanța.

Locul trei este ocupat de CFR Cluj, care are 22 de puncte, cu două meciuri în minus.

În următoarea etapă, Rapid se va duela în deplasare cu cei de la Hermannstadt.

FOTO: Gabriel Chirea

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!