VIDEO Rapid s-a reunit în a doua zi a anului! Jucătorul giuleștean care a atras atenția cu noul look

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 20:02
Data actualizarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 20:07

Lotul echipei de fotbal FC Rapid Bucureşti s-a reunit, luni, la Baza Sportivă Constructorul Mobexpert din Capitală, la primul antrenament al anului participând 28 de jucători.

Conform paginii oficiale de Facebook a clubului, jucătorii care au fost prezenţi la şedinţa de pregătire condusă de Adrian Mutu sunt:

portari - Horaţiu Moldovan, Virgil Drăghia, Bogdan Ungureanu, Codruţ Sandu;

fundaşi - Cristian Săpunaru, Dragoş Grigore, Paul Iacob, Cristian Ignat, Robert Bădescu, Claudiu Belu, Răzvan Onea, Junior Morais, Florin Ştefan;

mijlocaşi - Alexandru Albu, Andrei Ciobanu, Ljuban Crepulja, Mattias Kait, Alexandru Crivac, Valentin Costache, Xian Emmers, Antonio Sefer, Ştefan Pănoiu, Gabriel Gheorghe, Alexandru Ioniţă II;

atacanţi - Marko Dugandzic, Kevin Luckassen, Alexandru Stan. Mijlocaşul Jayson Papeau, care este în continuare accidentat, a fost şi el prezent la reunire.

În această pauză competiţională, FC Rapid a renunţat la patru jucători, atacanţii Jakub Vojtus şi Younes Marzouk, fundaşul Damien Dussaut şi mijlocaşul Alexandru Măţan.

Formaţia alb-vişinie se va antrena în următoarele zile la Baza Sportivă Constructorul Mobexpert, iar în perioada 4-14 ianuarie va efectua un stagiu de pregătire în Antalya.

În Turcia, Rapid are programate şi trei jocuri de verificare în care va întâlni pe 10 ianuarie Kecskemeti din Ungaria, pe 13 ianuarie Sigma Olomouc din Cehia, iar pe 7 ianuarie o echipă care urmează să fie anunţată.

FC Rapid va disputa primul meci oficial din 2023, vineri, 20 ianuarie, de la ora 20:00, pe teren propriu, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în cadrul etapei a 22-a a Superligii.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!