Mihai Iosif, destăinuiri despre perioada petrecută la Rapid: "Cea mai mare realizare e că am rămas în viață"

mihai iosif Rapid Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Ianuarie 2023, 19:54
Data actualizarii: Duminica 01 Ianuarie 2023, 20:10

Mihai Iosif s-a despărțit de Rapid în luna martie 2022 și a refuzat o nouă funcție în cadrul clubului, în ciuda insistențelor conducătorilor clubului.

Actualul antrenor de la Minaur Baia Mare a vorbit despre experiența pe care a trăit-o în Giulești, dezvăluind cât de mare a fost presiunea la echipa vișinie. 

"Ce am trăit, niciun ban din lumea asta nu poate cumpăra. Am trăit nişte momente senzaţionale care nu se pot cumpara. E imposibil, şi bune, şi rele.   

Poate mulţi nu ştiu, dacă nu reuşeam în momentul ăla, nu ştiu unde era Rapidul de azi. Este foarte sus, dar s-a muncit mult pentru a se bea apă rece azi. S-a săpat mult la fântână de mine şi de mulţi alţii. 

Mi-a spus un prieten că cea mai mare realizare la Rapid în perioada aia, că a fost o perioadă foarte grea e că ai rămas în viaţă, că n-ai făcut un AVC sau infarct. 

Eu trăiesc clipa şi îmi place să mă bucur de reuşitele jucătorilor, de ce e frumos, iar când lucrurile merg mai prost, sunt trist, vorba aia trist, trist, trist.  

Faptul că Dumnezeu mi-a dat şansa să antrenez Rapidul, să promovez cu Rapidul poate a fost o compensaţie umană, materială o dăm de o parte... cred ca a fost o compensaţie pentru ce am trăit de-a lungul vieţii la şi pentru Rapid. Am avut o viaţă agitată din toate punctele de vedere", a povestit Mihai Iosif la Orange Sport

49 de meciuri a rezistat Mihai Iosif pe banca Rapidului, 47 de campionat și două de Cupa României, înregistrând 18 victorii, 16 remize și 15 înfrângeri.

Mihai Iosif: "Mi s-a propus, dar e tardiv!"

Fostul tehnician al giuleștenilor a precizat că atunci când a fost înlocuit cu Adrian Mutu, conducerea Rapidului i-a propus să continue ca antrenor la centrele de copii și juniori. 

"Mi s-au propus atunci la momentul demiterii, dar ceva tardiv (n.r. un post de antrenor la centrele de copii și juniori). În momentul ăsta nu am nicio legătură contractuală cu Rapid. Acum au tot ce le trebuie", a dezvăluit Mihai Iosif la PRO ARENA. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!