Marius Șumudică, mesaj pentru toată conducerea Rapidului: „Dacă nu fac asta va fi un an ratat!”

Marius Sumudica Adrian Mutu dan sucu Rapid Victor Angelescu Superliga Marius Șumudică
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 09:30
Data actualizarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 09:32

Pentru 2023, Marius Șumudică a avut un mesaj pentru conducerea și staff-ul tehnic ale Rapidului. 

Rapid a terminat anul pe locul 4, cu 38 de puncte acumulate după 21 de etape, la egalitate cu FCSB, care ocupă poziția a treia, și cu 7 puncte mai puțin decât liderul Farul Constanța.

Marius Șumudică, cu gândul alături de Rapid în 2023

Chiar dacă Adrian Mutu (43 ani) a anunțat că obiectivul oficial este accederea în playoff, poziția din clasament le dă încredere alb-vișiniilor să spere la titlu chiar în anul centenarului. Lucru pe care îl accentuează și Marius Șumudică (51 ani).

Fostul antrenor al giuleștenilor este de părere că cei 100 de ani de la înființarea Rapidului ar trebui sărbătoriți cu cel puțin o participare în cupele europene, chiar dacă Marius Șumudică și-ar dori ca la finalul sezonului giuleștenii să fie campioni. 

„Un gând aşa pentru suporterii rapidişti, pentru Rapid, pentru Adi Mutu, pentru toată lumea care e implicată acolo, mă refer la domnul Angelescu, la domnul Şucu, la domnul Niculae, Maftei: le doresc baftă şi să dea Dumnezeu să fie campioni în anul centenarului. Sau măcar să e califice în cupele europene.

Dacă nu se vor califica în cupele europene, cred că este un an ratat şi un centenar merită o performanţă notabilă. Eu sper să o realizeze. Le transmit salutări. Îi pup şi le ţin pumnii strânşi fanilor şi celor care activează pentru clubul meu de suflet”, a spus Marius Șumudică pentru as.ro

Dan Șucu se gândește la titlu 

În ultima zi din 2022, când a trimis un mesaj pentru suflarea rapidistă, Dan Șucu a făcut referire și la titlul pe care giuleștenii îl pot obține chiar în anul centenarului. 

„Cu ocazia Anului Nou, îmi face enorma plăcere să urez tututor rapidiștilor multă sănătate și împlinirea tuturor dorințelor. Pentru 2023, speranța mea este că în fiecare săptămână băieții noștri ne vor face fericiți și, de ce nu, la sfârșit de campionat poate….

Nu mai spun mai mult că o să mă certe colegii că pun presiune pe echipă, dar știți dumneavoastră ce aș vrea să spun. La mulți ani!”, a fost mesajul lui Dan Șucu pentru Rapid TV. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!