VIDEO Dan Șucu are o singură dorință pentru Rapid în 2023: „Nu spun mai mult că o să mă certe colegii!”

dan sucu Giulesti Rapid Superliga Dan Sucu
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Ianuarie 2023, 17:44
Data actualizarii: Duminica 01 Ianuarie 2023, 17:45

Mesajul lui Dan Șucu pentru 2023 îi va face pe toți rapidiștii să zâmbească.

Rapid a terminat anul pe locul 4, cu 38 de puncte acumulate după 21 de etape, la egalitate cu FCSB, care ocupă poziția a treia, și cu 7 puncte mai puțin decât liderul Farul Constanța.

Dan Șucu se gândește la titlu în 2023

2023 este un an special pentru Rapid. Giuleștenii sărbătoresc centenarul, iar suporterii speră ca Adrian Mutu (43 ani) și elevii săi să le producă o surpriză. Numai că „Briliantul” este temperat, a declarat în mai multe rânduri că obiectivul oficial este accedera în playoff. 

Însă la finalul lui 2022, când a trimis un mesaj pentru suflarea rapidistă, Dan Șucu a făcut referire și la titlul pe care giuleștenii îl pot obține chiar în anul centenarului. 

„Cu ocazia Anului Nou, îmi face enorma plăcere să urez tututor rapidiștilor multă sănătate și împlinirea tuturor dorințelor. Pentru 2023, speranța mea este că în fiecare săptămână băieții noștri ne vor face fericiți și, de ce nu, la sfârșit de campionat poate….

Nu mai spun mai mult că o să mă certe colegii că pun presiune pe echipă, dar știți dumneavoastră ce aș vrea să spun. La mulți ani!”, a fost mesajul lui Dan Șucu pentru Rapid TV. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!