OFICIAL Rapid l-a luat pe Ongenda, dar s-a despărțit de atacantul trecut pe la Espanyol Barcelona!

Alexandru Despa Espanyol liga 2 Progresul Spartac Bucuresti Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Februarie 2023, 08:33
Data actualizarii: Joi 16 Februarie 2023, 08:35

Giuleștenii au făcut în această iarnă modificări în compartimentul ofensiv al echipei.

Rapid București l-a tranferat pe Hervin Ongenda, dar în același timp a renunțat la unul dintre atacanții echipei, Alexandru Despa, trecut și pe la Espanyol Barcelona înainte de a ajunge în Giulești.

Progresul Spartac București din Liga 2 a anunțat împrumutul fotbalistului în vârstă de 20 de ani.

”Ultimul jucător nou-sosit în Intrarea Vrabiei pe care îl vom prezenta astăzi este tânărul de 20 de ani ce joacă ca mijlocaș stânga și atacant, Alexandru Despa. 

Alexandru Despra devine la Progresul singurul fotbalist cu prezențe în prima ligă

Acesta vine în împrumut de la Rapid București pentru restul sezonului, devenind singurul jucător din lotul nostru cu prezențe în primul eșalon.

Alex a pășit în fotbalul mare prin academia celor de la Rapid București, unde a ajuns în 2019, debutând la formația secundă a vișiniilor în sezonul 2019-2020 al Ligii a 4-a. 

Numele acestuia nu va fi unul necunoscut suporterilor bleu-albaștrii, pentru că Alexandru Despa a jucat pentru Rapid 2 în toate cele șapte întâlniri ale cluburilor noastre din ultimele două sezoane, reușind să și marcheze de două ori împotriva noastră, în ultimele două meciuri de Play-Off din primăvara trecută”, a anunțat Progresul Spartac pe pagina oficială de Facebook.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!