Rapid este pe cale să dea lovitura pe piața transferurilor! Cine este atacantul de 18 ani dorit de giuleșteni

Rapid Bucuresti CFR Cluj Kehinde Ibrahim rapid bucuresti nou transfer Superliga Cristiano Bergodi, Bogdan Lobonț / Foto Gabriel Chirea
Ionuț Stoica
Data publicarii: Sambata 06 Aprilie 2024, 18:08
Data actualizarii: Sambata 06 Aprilie 2024, 19:58

Rapid se pregătește pentru noul sezon și pare să fie în căutare de noi talente ofensive. 

Una dintre țintele lor se anunță a fi atacantul Kehinde Ibrahim, în vârstă de 18 ani, care evoluează la FC Lion 36 din Nigeria. Ibrahim a fost observat de scouterii Rapidului într-un turneu în Africa și pare să fie pe lista lor de transferuri.

Cu patru selecții în naționala U20 a Nigeriei, Ibrahim este cotat la suma de 50.000 de euro de către site-urile de specialitate, precum Transfermarkt.

  • Cristiano Bergodi, Bogdan Lobonț / Foto Gabriel Chirea

În timp ce Rapid se pregătește să aducă întăriri, echipa se concentrează și pe meciul crucial din fața lor împotriva CFR Cluj, sâmbătă, de la orele 20:30, în etapa a treia a play-off-ului. Cu toate că au început cu stângul acest play-off, Rapidul este hotărât să se redreseze și să reintre în cursa pentru titlu.

Rapid, transfer în stilul CFR Cluj

Mutarea tânărului atacant pare mai degrabă inspirată de strategia celor de la CFR Cluj, echipa cu care se vor duela în această seară în Giulești, de a investi în jucători africani tineri și cu mare potențial.

La finele anului 2021, echipa din Gruia au dat start unui nou proiect de reînprospățire a lotului, aducând, prin intermediul lui Răzvan Zamfir, mai multe talente din Africa. 

„Nu gândim doar pe termen scurt. Avem în plan și aducerea unor jucători tineri. Am adus cinci jucători din zona Africii, pe care i-am monitorizat și după aceea i-am urmărit la fața locului. Am avut persoane din cadrul clubului care au mers în Africa ca să-i vadă. Se schimbă strategia. Ne gândim și la viitor”, spunea Cristi Balaj, fostul președinte al formației clujene.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!