VIDEO: Rapid da inca o lovitura Stelei! Jucatorul care a pus Ghencea in genunchi ajunge in Giulesti!

Rapid mai ia un jucator aflat pe lista Stelei!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Iunie 2011, 20:20
Data actualizarii: Vineri 17 Iunie 2011, 20:27

Felipe Teixeira a negociat in aceasta vara cu FC Brasov si Steaua, dar a ales in final proiectul lui Razvan Lucescu din Giulesti.

"L-am luat pe Cretu de la Chiajna si mai avem ceva de anuntat. Si Teixeira e al nostru! A vazut ce vrem, si-a reziliat contractul cu Metalurg Donetk si a semnat cu noi. Totul e semnat, am reusit transferul, nu mai poate interveni nimic intre noi si jucator", a spus Dinu Gheorghe la sport.ro.

Dinu Gheorghe anunta ca la Rapid va mai ajunge in jucator:

"Ne mai trebuie un fundas central si cred ca vom mai reusi un transfer. Nu am investit foarte mult in transferuri, cred ca maximum 500.000 de euro este suma totala pe care o dam pe achizitii. Majoritatea fotbalistilor pe care i-am adus sunt liberi de contract".

Felipe Teixeira, 30 de ani, a jucat in cariera la echipe ca PSG si WBA, iar in returul campionatului trecut a fost imprumutat de Metalurg Donetk la FC Brasov. Teixeira a dat un gol superb Stelei chiar in Ghencea in partida castigata de echipa lui Toni Conceicao cu 3-0 in februarie. Dupa acel meci, MM Stoica i-a pus pe fotbalistii Stelei sa ingenuncheze in fata galeriei pentru a obtine iertarea la finalul unei partide catastrofale.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies