Radoi se OPUNE EXODULUI ordonat de Becali de la Palat: "Nu trebuie sa avem mereu o discutie la fiecare declaratie" Ce zice de Tade si Alcenat

Radoi e convins ca Tade si Alcenat vor continua la Steaua, chiar daca Becali spune ca nu ii mai vrea din iarna.

Antrenorul Stelei a declarat intr-o conferinta de presa ca daca Tade va marca 5 goluri pana la iarna isi va putea salva viitorul:

"Nu trebuie sa avem mereu o discutie la fiecare declaratie. Sunt sigur ca daca Tade si Alcenat, in primul rand Tade, daca va marca 4-5 goluri, altfel va fi discursul lui Gigi Becali. Daca Alcenat va juca bine in campionat si in Cupe, atunci Becali isi va schimba parerea. Stiti ca e un tip sincer. Discutam cu totii despre o strategie pe care va trebui sa o urmam, dar asta nu inseamna ca fiecare declaratie a lui Becali este adevarata."

"Nu e foarte usor sa schimbam sistemul. 4-2-3-1 se poate schimba mereu in timpul jocului, in 4-1-4-1, 4-4-2, 4-3-3. Trebuie sa ne orientam si spre calitatile jucatorilor nostri. Stanciu nu va putea juca niciodata varf impins. Nu ii putem cere lui Stanciu, Popa sau Chipciu sa faca mereu faza defensiva, pentru ca avem nevoie de ei proaspeti pentru faza de atac. Efortul trebuie sa fie impartit mai mult pe jucatorii care fac faza defensiva. Noi gandim ca decat sa terminam 0-0 mai bine terminam 1-1. Vrem sa marcam goluri."

"Cred ca la Chiajna avem nevoie de cele trei puncte. Sunt foarte importante. Dar nu vom juca urat ca sa le obtinem."

"Cred ca in acest moment nu mai putem discuta despre transferuri, perioada s-a inchis. Stam slab la capitolul atacanti. Din pacate avem relaxare la finalizare. In fiecare partida avand 4-5 ocazii si nereusind sa inscriem, se resimte.", a spus Radoi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Un spital modular ATI a fost construit în doar 6 luni de Asociația "Dăruiește Viață", la Piatra Neamț
BRAT
Modifică setările cookies