Mirel Radoi Gabi Tamas Steaua Superliga

Radoi l-a DAT AFARA pe Tamas, impresarul jucatorului anunta: "Mai are contract pe doi ani! Nu vrea sa ajunga ca Mihai Costea" 

Tamas a fost dat afara de la Steaua la cateva saptamani de la transferul definitiv de la Watford. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Iulie 2015, 08:35
Data actualizarii: Duminica 19 Iulie 2015, 10:52

Tamas a fost imprumutat iarna trecuta din Anglia, iar aceasta vara a devenit liber si a semnat un contract pe doi cu Steaua.

Tamas a comis-o vineri dimineata, cand nu s-a prezentat la antrenamentul echipei. Radoi l-a exclus din lotul pentru meciul cu Pandurii, iar dupa partida a anuntat ca Tamas nu mai are ce sa caute la Steaua.

Agentul lui Tamas spera ca jucatorul sa fie lasat liber sa plece pentru ca risca sa ajunga in situatia lui Mihai Costea, care se antreneaza singur de doi ani!

"E decizia lui Mirel. Nu ma asteptam la decizia asta. Astept sa vad in ce forma vor sa incheiem acest contract. intr-un fel, e normal sa decida asta. Asa vrea sa duca acest mandat, cu aceste decizii radicale. Voi incerca sa rezolv aceasta problema.

El are un contract pe doi ani de zile. Probabil ca va primi o hartie prin care e liber sa isi caute echipa. Nu vrea sa ramana ca Mihai Costea, care nu juca la Steaua, dar era platit. El mi-a zis ca a ajuns devreme acasa si nu s-a trezit. Este un om matur. Datoria mea este sa incerc sa il protejez cat mai mult", a spus Florin Manea la Digi.

Mirel Radoi a anuntat aseara in direct dupa victoria cu Pandurii ca Tamas nu mai are ce sa caute la Steaua. Antrenorul Stelei a lasat sa se inteleaga ca fostul sau coleg de la nationala a mintit atunci cand a anuntat ca nu s-a trezit.

"Nu s-a prezentat la antrenament. Primul lucru pe care l-am comunicat cand am intrat in vestiar a fost ca vreau disciplina. De acolo a inceput totul. Nu poate face parte din lotul nostru. Nu poate strica atmosfera.

Cat timp voi fi eu aici, nu va mai juca. Drumul nostru comun se incheie aici. Nu vreau sa risc atmosfera din vestiar din cauza unor jucatori", a anuntat Radoi. 

Steaua l-a pierdut si pe Varela inaintea meciului cu Pandurii, dar Radoi nu tine cont de asta. Joaca cu cuplul Papp - Tosca in aparare. 

"Un lucru e sigur: drumul lui Gabi Tamas la Steaua s-a terminat. Noi stim ce a facut. Din pacate, motivul lui pueril ca nu s-a trezit, nu este adevarat. I-am acordat foarte multa incredere, nu numai ca era unul dintre capitanii echipei, mai mult prin discutiile pe care le-am avut cu el. stia ca in aceasta saptamana ne confruntam cu o problema, ca Varela e accidentat, ne bazam pe el si el nu a aparut la antrenament. Este decizia mea, indiferent ce se va intampla mai departe, mai sus de mine, el nu va continua", a sustinut Radoi si la conferinta de presa.

Modifică setările cookies