Liga 1

Radoi anunta transferuri noi la Steaua! Ce spune despre Tade si cati fotbalisti aduce Steaua in iarna

Steaua nu se reinventeaza la iarna, asa cum anunta Becali. Radoi are incredere in jucatorii pe care ii are acum in lot.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Octombrie 2015, 15:13
Data actualizarii: Joi 01 Octombrie 2015, 15:18

Antrenorul campioanei spune ca vor fi facute maximum 3 achizitii in urmatoarea perioada de transferuri. Radoi e multumit de aducerae lui Kharja si crede ca marocanul va fi din ce in ce mai bun.

"Vom mai lua doi sau trei jucatori la iarna. In ultima perioada, analizam mai mult, discutam mai mult, adunam mai multe informatii despre jucatorii pe care vrem sa-i aducem. E normal sa ne asumam un risc, asa se intampla de fiecare data la achizitiile de jucatori, dar incercam sa facem astfel incat acestea sa fie minime.

Kharja e un fotbalist cu o calitate foarte mare, cu personalitate, vine cu experienta, nu a fost cumparat degeaba de cluburile la care a fost. A fost transferat pentru ceea ce poate sa faca. Poate mai mult, a dat deja doua pase de gol, dar sunt sigur ca poate si mai mult", a explicat Radoi.

Forma slaba a lui Tade nu-i sperie pe stelisti. Radoi explica de ce francezul are probleme sa atinga nivelul sau maxim dupa ce anul trecut a fost golgeter la CFR:

"Tade a jucat dupa numai 6 zile de pregatire cu CFR. Apoi a ajuns la noi, a intrat la Trencin dupa numai un antrenament. Nu a fost usor nici pentru el. Nu are nicio problema cu sistemul. La CFR era altceva? Pai noi nu centram de la jumatatea terenului, noi nu jucam asa, asta nu e jocul Stelei. Avem alta filosofie".

Modifică setările cookies