Radoi a facut un anunt TOTAL neasteptat de suporterii Stelei! Transferurile se INCHID la Steaua

Becali a vrut calificarea in Liga pentru a continua sa investeasca in achizitii de jucatori. Desi nu are lotul complet, Radoi nu va mai primi intariri pana la inchiderea perioadei de transferuri.

Anuntul a fost facut chiar de antrenorul Stelei, in conferinta de presa dinaintea derby-ului TOTAL cu Dinamo. Nici Sanmartean sau Szukala nu sunt variante, in acest moment. Becali crede ca nu-i poate stimula financiar dupa ce au castigat bani multi la Al Ittihad. Ambii si-ar dori insa revenirea, in conditii salariale apropiate celor pe care le-au avut si inainte de despartirea de Steaua.

"Nu cred ca o sa mai vina jucatori. Nu se mai vor investitii in noi fotbalisti. Nu e niciun fel de problema, avem 26 de jucatori si mergem cu ei inainte, la razboi. Sunt multumit de lot, dar si daca n-as fi, n-as iesi niciodata in public sa o spun. In primul rand nu e moral, iar in al doilea nu ar fi frumos pentru jucatori sa tot vorbim ca vin altii. Sanmartean e un fotbalist valoros, dar chiar nu depinde de mine daca se poate face sau nu transferul sau de la Al Ittihad", a explicat Radoi.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dosarul Colectiv, răsturnare de situație pentru Piedone. Instanța va discuta reunirea cauzelor
BRAT
Modifică setările cookies