Pustiul ATOMIC al Stelei a fost chemat la negocieri dupa ordinul lui Becali! Ce anunt a facut Reghecampf la Sport.ro

Autor: Sport.ro
Sambata 22 Martie 2014, 11:40

Viseaza sa ajunga la Barcelona, dar fanii ii cer sa straluceasca intai la Steaua, apoi sa isi imagineze cum ar fi viata langa Messi si Neymar.

Valceanu a fost chemat la negocieri de Steaua dupa golul marcat la debutul in Liga I. Becali a dat ordin din inchisoare ca pustiului sa-i fie prelungit contractul. Anamaria Prodan n-a avut nicio implicare in discutii. Reghecampf infirma radical posibilitatea ca jucatorului sa-i fi fost transmis ca va fi interzis la prima echipa daca nu o vrea impresar pe Anamaria.

"Valceanu a fost chemat sa-si renegocieze contractul de jucator cu Steaua de presedintele clubului, Valeriu Argaseala. Vali a primit din partea patronului anumite indicatii si trebuia sa rezolve aceasta situatie. Jucatorul nu a fost obligat sa semneze cu Anamaria Prodan. Nu i s-a transmis nimic in acest sens. Credeti ca m-am dus eu si i-am zis ca nu mai joaca daca semneaza cu Ana?

Imposibil. Nu puteam sa-i spun ca maine nu mai joaca daca nu semneaza. Nu exista asa ceva. Baietii astia au acces la internet de la 12 ani, au telefoane mobile, calculatoare, mentalitatea e alta, sunt deschisi la minte. Pe langa asta, au parinti, familie, aproape de ei. Jucatorii sunt liberi sa semneze cu cine vor, nu pot fi influentati!", a spus Reghecampf la Sport.ro.

EMA a anunțat când ar putea fi aprobat vaccinul Pfizer/BioNTech pentru adolescenți
BRAT
Modifică setările cookies