Doi jucatori pleaca sigur de la Steaua! Becali i-a transmis lui Reghe ce vrea in locul lor: "E greu sa-l convingem de altceva"

Doi jucatori pleaca sigur de la Steaua! Becali i-a transmis lui Reghe ce vrea in locul lor: "E greu sa-l convingem de altceva"

Laurentiu Reghecampf

Reghecampf a castigat 1 milion de Euro la Steaua in ultimul an, bani pe care nasul sau, Contra nu-i castiga in prima liga spaniola, la Getafe.

"Eu v-am spus ca sunt foarte multumit de ceea ce castig la Steaua.Iar din punctul acesta de vedere, nu as pleca. In plus, si faptul ca antrenez cea mai buna echipa din Romania conteaza" a declarat Laurentiu Reghecampf la Sport.ro

Nu sunt probleme cu banii la Steaua - spune Reghecampf. Vorbeste de 3 ori pe saptamana cu Becali.

"Luna ianuarie este platita ..a... sunt anumite prime.. doua prime de fapt pe care jucatorii trebuie sa le primeasca. Este singurul club din Romania care este cu taxele si impozitele la zi" a mai spus antrenorul Stelei


Reghe: "Gigi Becali vrea numai jucatori romani!"

In sezonul viitor, Steaua ar putea ataca titlul doar cu romani. Steaua se va desparti de golgeterii straini, Piovaccari si Kapetanos.

"Becali isi doreste mult sa investeasca banii in fotbalisti romani, nu-si doreste straini, de multe ori e greu sa-l convingem. Este nationalist" a dezvaluit Laurentiu Reghecampf.

VIDEO PROTVPLUS.RO

SUA au aprobat vaccinul anti-Covid-19 al celor de la Pfizer/BioNTech pentru adolescenți
BRAT
Modifică setările cookies