Prosport/ Zapata si Coman - prieteni de SMS!

Autor: Sport.ro
Joi 20 Martie 2008, 08:48
RAPID - STEAUA, LIVETEXT PE WWW.SPORT.RO - ASTAZI, ORA 20:30

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Portarul Stelei, Rufay Zapata, si-a facut un prieten poate la fel de valoros. Titularul Rapidului, Dani Coman se converseaza prin SMS-uri cu columbianul Stelei si se incurajeaza inainte de meciuri. Conform Prosport, relatia dintre cei doi s-a nascut prin intermediul lui Ionut Rada. Cei doi se salutau de fiecare data cand se vedeau si pana la urma au facut schimb de numere pentru a comunica direct.

Astazi, Coman si Zapata vor fi pe acelasi teren si vor face tot posibilul pentru a nu primi gol. Intalnirea dintre Rapid si Steaua, a 100-a din Liga I, este capitala pentru ramanerea in cursa pentru Champions League.  „Aceasta partida e cea mai importanta pentru noi si ne dorim mult sa invingem. In ceea ce il priveste pe Zapata, eu cred ca prin aducerea lui Steaua a gasit ceea ce cauta de mult. Un portar care sa dea siguranta, care sa fie valoros si constant“, este de parere Coman. "E o partida de sase puncte. Pentru noi, fiecare meci care urmeaza e ca o finala, chiar si cel cu UTA. Rapid e o echipa puternica, cu un portar valoros", spune Zapata.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Cum ajunge Firea din Voluntari la primărie în doar 20 de minute, luni, prin trafic infernal
BRAT