30 2016 07:57

Propunerea Stelei pentru Valerica Gaman: 20 de mii euro pe luna si prima de instalare. Fundasul poate fi vandut acum de Astra ori poate veni LIBER la vara

In plina iarna, Steaua vrea sa faca si primul transfer al verii. Steaua negociaza cu Gaman pentru un transfer la vara, pentru Champions League.

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Steaua i-a oferit 20 de mii de euro pe luna lui Gaman. Fundasul Astrei va lua si o prima de instalare la Steaua. Pana in vara, Gaman poate ramane insa la Astra si se va bate la titlu chiar cu Steaua!

"Noi avem incredere in Gaman, stim ce om este, ce caracter frumos are si ca va face parte din lotul Astrei pana in ultimul moment", spune insa presedintele giurgiuvenilor, Dani Coman.

Gaman a dat golul Astrei in ultimul derby cu Steaua si l-a demis pe Radoi.

Steaua il mai vrea de la Astra si pe Enache. Sumudica l-ar putea reprimi insa la antrenamente daca ii va spune pas campioanei.

"Enache isi va cere scuze in fata echipei si totul va intra pe un fagas normal", mai spune Dani Coman.

Astra l-a luat pe Scarlatache, fotbalistul care i-a adus ultima cupa lui Dinamo, in 2012.2 comentarii
  • 30 2016
    gaby+enachi b...
  • 30 2016
    Gogu Cifre aruncate aiurea! Valerică este luat la "pachet" cu arbitrul Găman, sau doar la Astra funcționează "tandemul"? Oricum, din surse demne de milă, s-a aflat că Găman va avea 200 de mii de euro /Lună, dar va juca în continuarea la Astra până în 2045! La semnătură, după ce va termina primele 4 clase, va primi două acadele și o tricicletă cu ataș, să-i plimde pe Dani Coman și pe Sumudică....
  • 30 2016
    Bula Mare bou esti ......
Andrei Gheorghe va fi incinerat sâmbătă. Fosta soție: ”A încercat să spună mereu adevărul. Uneori, a spus prea mult adevăr”
BRAT