Propunere SOC pentru Liga 1: fara play-off si play-out! Cum ar putea arata campionatul din sezonul viitor

Propunere SOC pentru Liga 1: fara play-off si play-out! Cum ar putea arata campionatul din sezonul viitor

Pandemia de coronavirus ar putea afecta campionatul Romaniei.

Este parerea lui Viorel Moldovan, antrenorul Chindiei Targoviste, care e sceptic cu privire la reluarea campionatului in timp util. De asemenea, el propune ca sezonul viitor sa aiba 18 echipe, cu 4 promovate din Liga 2 si niciuna retrogradata la sfarsitul acestui sezon.

"Am luat legătura cu cineva de la FRF. Nu stiu daca e buna sau nu propunerea. Eu mi-as dori sa se dispute totul pe terenul de joc pentru ca aaa ar fi sportiv si etic, dar daca nu se poate eu cred ca ar trebui sa se ia in calcul clasamentul de la finalul sezonului regulat, sa nu retrogradeze nimeni, iar din Liga 2 să promoveze patru echipe, sa revenim la ce a fost, cu 18 echipe. Nu-mi place deloc acest campionat, cu play-off si play-out.

Eu le-am spus acum doua saptamani, cand am facut ultimul antrenament la Targoviste, le-am spus ca sunt destul de sceptic la ceea ce va urma. Nu vad cum vom termina acest campionat, eu cred ca este compromis in totalite si va fi foarte greu sa se termine pe teren", a spus Moldovan, la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anunț oficial de la ministrul Sănătății. Când vom reveni la viața de dinaintea pandemiei
BRAT