Liga 1

Proiectul FABULOS al lui Paszkany! CFR, cea mai tare echipa din Europa de Est, peste Sahtior si D.Kiev! Cum vrea sa le faca uitate pe Steaua si Dinamo!

Arpad Paszkany anunta ca CFR se pregateste sa domine toata Europa de Est nu doar Romania in maxim 5 ani. Patronul ardelenilor cauta deja solutii pentru un buget asemanator ca cel al lui Mircea Lucescu la Donetk.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Iunie 2012, 09:29
Data actualizarii: Duminica 03 Iunie 2012, 09:32

"Visul meu pentru urmatorii 10 ani ar fi ca acest club sa aiba un actionariat mult mai potent economic, chiar si prin atragerea unor fonduri de investitii. Si sa reusim sa facem din acest club nu numai o echipa reprezentativa pentru Transilvania sau Romania, ci sa crestem acest club undeva la nivelul lui Dinamo Kiev sau Sahtior Donetk, adica o echipa care sa fie reprezentativa pentru aceasta zona a Europei.

Eu cred ca odata cu viitoarea crestere economica in toata Europa si implicit in Europa Centrala si de Est exista speranta ca si sportul sa creasca din punctul de vedere al veniturilor, prin implicarea unor entitati internationale in actionariatul acestor cluburi. Asta se poate intampla cam in trei-patru ani.

Asa e firea mea, sa fiu optimist, dar sunt si realist. Intotdeauna in perioadele de criza se acumuleaza nevoi, iar in momentul cand se da curs nevoilor incepe sa fie si crestere economica. In perioadele de relaxare, oamenii dau drumul la bani, in proportie de 95 la suta. In perioadele de criza, cum e si acum, este si o componenta psihologica, pentru ca lumea nu mai cheltuieste.

Va veni un moment in care romanul va strange niste bani si va avea televizor de sapte ani, masina de 10 ani, covorul de cinci ani, si va zice „Hai, gata, am stat destul cu cureaua stransa. Ne luam masina noua pe leasing, ne schimbam frigiderul, televizorul". Cand decizia asta o s-o ia zeci de mii de familii in termen de 3-6 luni, atunci va veni cresterea economica.", a declarat Arpad Paszkany in Adevarul.

STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies