Joi 25 Februarie 2016, 08:54

Procesul lui Sumudica e la pauza, finalul vine luni! Antrenorul Astrei afla la inceputul saptamanii viitoare verdictul in "Dosarul Pariurilor"


	Procesul lui Sumudica e la pauza, finalul vine luni! Antrenorul Astrei afla la inceputul saptamanii viitoare verdictul in "Dosarul Pariurilor"

Comisia de Disciplina a FRF a judecat ieri cazul lui Marius Sumudica, antrenor acuzat ca ar fi jucat la pariuri desi acest lucru este interzis pentru tehnicieni ori fotbalisti. Decizia a ramas in pronuntare pana la inceputul saptamanii viitoare.

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Marius Sumudica a dat explicatii pentru scandalul in care este implicat pe 19 februarie, avand alaturi un avocat. Aflat la prima abatere, acesta spera la pedeapsa minima - un avertisment.

In cel mai rau caz, Sumudica poate fi suspendat doi ani daca se dovedeste ca a pariat.

Verdictul Comisiei de Disciplina a FRF va veni luni, 29 februarie, si va putea fi atacat cu apel in cazul in care antrenorul nu il gaseste ca fiind unul corect. Ulterior, acesta va avea si o cale de atac la TAS, daca nu va primi castig de cauza nici in apel.

Chiar si in cazul unei suspendari, Sumudica va putea sta pe banca la meciurile din Play Off, avand in vedere ca o decizie finala a TAS ar putea veni in cateva luni.

3 comentarii
  • 25 2016
    Gogu Nu va fi suspendat, sau va primi o interdicție să stea pe bancă vreo 4 etape, pentru ca să-l suspende pe Reghe vreo 2 luni, că până la TAS te mănâncă ale federației comisii! Dacă aceeași discuție era despre Steaua, era dată pedeapsa maximă, fiind literă de regulament! La miuța selecționatei lui Tata Pu(l)iu se screm să găsească o justificare chiar ilegală pentru o sancționare!...
  • 25 2016
    Gheo Dedicatie pentru Sumudica :..."Sumudica ne-a dat pontul / A uitat sa-nchida contul / E ceva ( ce e ciudat !) / Sa parieze ...n-a uitat !" ........ Si inca una ......" La comisii convocat / Deloc nu s-a speriat / Ne spunea el, Sumudica / Ma doare (chiar) in 'aia' ... mica!"...
  • 25 2016
    un roman Toti romanii CINSTITI asteapta o pedeapsa binemeritata de acest maimutoi cu gura mare si .....mica , si cand spun asta ma refer la SUSPENDARE , nu o amenda simbolica !!!!!!...
Premierul Dăncilă pleacă miercuri în Israel, după scandalul mutării ambasadei la Ierusalim
BRAT