Procesul dezafilierii Craiovei a fost amanat pentru februarie! Mititelu e convins ca va castiga! Cum a ajuns patronul Universitatii la Bucuresti: VIDEO

Autor: Sport.ro
Joi 30 Ianuarie 2014, 22:15

► Fotbal in jurul lumii: de la Hollywood la Amsterdam! SUA – Coreea de Sud, sambata 00:00, si Utrecht –Ajax, duminica 13:30, LIVE Sport.ro si Voyo.ro!

15 ani de inchisoare cere Mititelu pentru Sandu si Dragomir, pe care-i considera groparii Craiovei. Singurul nash, prieten cu Mititelu, e nasul de la tren. Mititelu a venit cu trenul la Bucuresti, la proces.

Ca sa nu ramana cu masina in zapada, Mititelu a venit cu trenul. Pe drum, s-a distrat cu nasul. "Chiar sa stiti ca nasul a fost primul care m-a intrebat de soarta Universitatii Craiova. A fost foarte dragut, nici macar nu mi-a cerut tichetul", a spus Mititelu.

In copilarie, patronul Craiovei mergea cu trenul, in deplasari, la meciurile Craiovei. "Au fost si multe momente triste cand veneam acasa si batuti si chinuiti", a mai spus Mititelu.

Procesul dezafilierii Craiovei a fost amanat pentru februarie. La tribunal, Mititelu s-a intalnit doar cu Mitica. Sandu a lipsit.

Elena Udrea - 8 ani de închisoare, Ioana Băsescu - 5 ani, în dosarul finanțării ilegale a prezidențialelor din 2009
BRAT

Modifică setările cookies