Astra Giurgiu Liga I Superliga

PROBLEME MARI la Astra! Se desfiinteaza liderul? Jucatorii s-au saturat de conditiile din club! Reactia oficiala:

Ioan Niculae nu mai finanteaza Astra dupa ratarea grupelor Europa League, anunta ProSport!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Septembrie 2015, 18:00
Data actualizarii: Luni 14 Septembrie 2015, 18:03

"La Astra se discuta deja despre desfiintare. Dupa ratarea calificarii in Europa, Niculae nu mai vrea sa tina echipa. Jucatorii sunt neplatiti, Sumudica nu si-a luat salariul de jumatate de an", sustine o sursa din cadrul clubului giurgiuvean in ProSport.

Petre Buduru, omul de incredere al patronului, sustine ca echipa nu se desfiinteaza, dar recunoaste ca sunt probleme mari in club in acest moment. Jucatorii acuza faptul ca au primit doar doua mese in acest sezon la club si nu au echipamente pentru vremea rece.

Sumudica ramane la Astra, e convins Buduru.


"Eu nu sunt o persoana executiva. Sunt presedintele Consiliului Director care, de cand avem necazul cu presedintele nostru (n.red. – intrarea lui Ioan Niculae dupa gratii), mi-am intrat mai mult în atributii. Gestionez mai mult situatia. Avem un staff executiv. Tot timpul avem probleme. Cand sunt solicitat, eu ma duc la echipa. Acum nu stiu daca ala are geaca sau chiloti. Sau i-a dat o masa sau doua. Noi avem programul saptamanal. Deci, sunt oameni profesionisti...dupa parerea mea. Sunt multumit de echipa executiva", a declarat Buduru in ProSport.

Citeste aici interviul integral cu Petre Buduru! 

Astra e pe primul loc in acest moment in Liga I, cu 20 de puncte dupa 10 etape. 

Modifică setările cookies