"Nu se poate ca unii sa joace pe 30.000 de euro, iar altii pe cateva zeci de milioane de lei vechi" Reactie DURA legata de dezechilibrul salariilor de la Dinamo

"Nu se poate ca unii sa joace pe 30.000 de euro, iar altii pe cateva zeci de milioane de lei vechi" Reactie DURA legata de dezechilibrul salariilor de la Dinamo

Dinamo urmeaza sa mareasca salariile si jucatorilor mai tineri din cadrul clubului.

Giovanni Becali si Dragos Sarbu, reprezentantul sau legal, s-au intâlnit recent cu Rufo Collado, Contra si doi reprezentanti iberici ai clubului Dinamo. Acestia au discutat despre marirea salariilor jucatorilor tineri pe care ii reprezinta Giovanni Becali.

Daca lui Deian Sorescu i-a fost marit salariul lunar la 6.000 de euro, iar lui Magureanu 2.500 de euro, se vor mari pe rand si salariile lui Ricardo Grigore, Moldoveanu, Bani, Mihaiu, Valentin Borcea, Ehmann si alti fotbalisti care mai sunt titularizati la prima echipa. 

"Sper sa le faca niste salarii decente jucatorilor mei. Nu se poate ca unii sa joace pe 30.000 de euro, iar altii pe cateva zeci de milioane de lei vechi. Sunt copii care joaca la prima echipa, precum Ricardo Grigore, Moldoveanu, Mihaiu, care nu pot ramane cu 2.500 de euro. Sa-i mareasca si lui Ricardo cum i-au marit lui Sorescu. Fa-le si astora 4-5 mii. Am vorbit cu spaniolii, au inteles", a spus Giovanni Becali pentru DigiSport.

Fostul manager de la Academia Dinamo a declarat ca unii dintre juniorii lui Dinamo castiga cateva sute de euro:

"Juniorii lui Dinamo au fost trecuti mereu la coada la <<si altii>>, de catre sefii clubului. De aceea a ajuns echipa unde a ajuns. Bani sau Grigore stau pe salarii derizorii, alti copii pe cateva sute de euro. Va vine sa credeti ca Valentin Borcea, un mare talent, castiga pana mai ieri 400 de lei pe luna?!", a declarat Gabriel Raduta, conform GSP.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 8.000 de persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19, în ultimele 24 de ore
BRAT

Modifică setările cookies