Primul transfer anunțat de Gigi Becali după ce FCSB a luat titlu: "Trebuie să dea răspunsul până în iunie"

Gigi Becali FCSB florin tanase Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Aprilie 2024, 13:01
Data actualizarii: Duminica 28 Aprilie 2024, 14:09

După nouă ani de pauză, FCSB a câștigat titlul de campioană, iar Gigi Becali se gândește la sezonul viitor, când vrea să ducă echipa în grupele UEFA Champions League. 

La câteva ore după succesul din campionat, finanțatorul a vorbit despre transferurile pe care intenționează să le facă pentru sezonul viitor, fiind adus în discuție și numele lui Florin Tănase. 

"Șapte, opt jucători iau. Nu îi știu. Și din România, și din străinătate. Tachtsidis e un jucător extraordinar, îmi place, numai că la mine e altceva. Eu vreau altfel de fotbal. Așa pot să-l iau și pe Bauza. La mine e pe război. Nu dai război, nu... Numai pentru trei floricele, nu merge. 

În locul cui să-l iau? Îl locul lui Olaru? Unde să plece Olaru? Să-l iau în locul lui Tănase? Păi locul lui Tănase... vedem noi! Pe Șut și pe Lixandru nu-i scoate nimeni. Stai să-l vedem și pe Baba, mai vine și Edjouma. Ce să fac eu cu Tachtsidis? Eu am nevoie de forță și putere la mijlocul terenului. 

Să vedem.. dacă nu găsește ofertă bună, vine din iunie. Trebuie să dea răspunsul înainte de perioada de pregătire", a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferințe. 

VIDEO | Conferința de presă a lui Gigi Becali (28/04/2024)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!