Liga 1

Chipciu, spre Franta! Clubul din Ligue 1 care vrea colonie de romani din sezonul urmator! 

Alex Chipciu, Dragos Grigore si Constantin Budescu sunt trei dintre fotbalistii din Liga I monitorizati de francezi, acestia avand sansa sa fie ofertati in vara.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Mai 2014, 15:48
Data actualizarii: Joi 08 Mai 2014, 18:45

Cu titlul 25 asigurat si cu gandul la o noua participare in Liga Campionilor, Steaua poate trece printr-o transformare destul de importanta in aceasta vara, Laurentiu Reghecampf, antrenorul formatiei ros-albastre spunand ca echipa ar putea renunta la mai multi jucatori importanti, in eventualitatea unor oferte de nerefuzat.

Cu lista de cumparaturi aproape completa, Reghecampf gandindu-se la mai multi fotbalisti din Liga I, printre care si Alexandru Matel (Astra Giurgiu), dar si din strainatate, Steaua ar putea aborda sezonul 2014/2015 cu o echipa diferita.

In ciuda dorintei de a-si pastra lotul actual si de a mai aduce cateva intariri, Reghecampf s-ar putea vedea, insa, pus in situatia de a renunta la unii dintre titularii sai, iar site-urile din Franta vorbesc deja despre un prim fotbalist al Stelei care ar putea lua drumul Hexagonului.

Astfel, noteaza mercato365.com, Alex Chipciu ar putea fi primul jucator ofertat, Toulouse, echipa la care joaca si fostul rapidist Mihai Roman, interesandu-se activ de serviciile sale.

In varsta de 24 de ani, Chipciu a impresionat in ultimele doua sezoane petrecute la Steaua, acesta atragand atentia mai multor impresari. Cotat la 3.2 milioane de euro de catre site-ul de specialitate transfermarkt.de, Alex Chipciu, fotbalist adus de la FC Brasov, ar putea prinde si el un transfer in vest, insa, spre deosebire de Chiriches sau Raul Rusescu, la o echipa fara mari pretentii.

Colonie de romani la Toulouse?

Cu doua etape inainte de finalul sezonului, Toulouse se afla pe locul 10 al clasamentului din Ligue 1, insa conducatorii clubului viseaza ca in sezonul viitor sa reuseasca o calificare in Europa League.

In acest sens, oficialii clubului din Toulouse au inceput sa caute solutii, iar in lipsa unui buget foarte mare au decis sa se orienteze catre campionatele mai slab cotate. Astfel, acestia s-au oprit asupra mai multor fotbalisti din Liga I, Dragos Grigore (Dinamo) si Constantin Budescu (Astra Giurgiu) atragandu-le si ei atentia, pe langa Alex Chipciu.

Modifică setările cookies