Liga 1

Primul meci OFICIAL al Rapidului dupa anuntul TAS! Cu cine vor juca giulestenii in Cupa Ligii:

Rapidul joaca in Cupa Ligii dupa promovarea in Liga I. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Iunie 2014, 15:47
Data actualizarii: Luni 30 Iunie 2014, 15:48

Rapidistii au primit azi dreptul de a juca in Liga I de la TAS, acum si-au aflat si adversara din Cupa Ligii, noua competitie infiintata de LPF. 

Rapid va intalni o nou-promovata, pe CS Universitatea Craiova. Cele doua echipe vor juca un tur preliminar pentru a intra in urna favoritelor din Liga I.

RAPIDUL A FOST VANDUT UNUI ITALIAN! 

Renzo Rossi a anuntat ca un om de afaceri italian a semnat un precontract cu Adrian Zamfir pentru cumpararea clubului Rapid.

"Pot sa confirm ca domnul Zamfir a semnat un precontract cu o persoana din strainatate pentru a vinde clubul. S-au intalnit, au vorbit si au semnat precontractul. Indiferent daca Rapid era in Liga 1 sau in liga a 2-a tot avea intentia de a prelua clubul. E o persoana din Italia, din fotbal. Vor fi investitii foarte echilibrate."

"Trebuie sa punem totul la punct. Baza, echipa, antrenori, tot. Dorim sa construim un altfel de Rapid. Rapid merita asta."

"Voi avea o functie la Rapid. Noul finantator stie foarte bine care sint problemele clubului. Vrea sa fie totul confidential pina se oficializeaza tot", a declarat Renzo Rossi pentru Dolce Sport. 

Modifică setările cookies