Steaua Sorin Paraschiv Superliga

Primul jucator ofertat pentru noua STEAUA! Reactia fotbalistului care putea fi CAPITANUL echipei suporterilor

Fanii iau in serios ideea de a crea o noua Steaua! Proiectul prinde pe zi ce trece o forma tot mai concreta.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Mai 2015, 17:51
Data actualizarii: Miercuri 20 Mai 2015, 17:52

Reprezentantii ultrasilor au inceput sa contacteze jucatori pentru a le propune sa joace la noua echipa care e gata de infiintare. Fostul capitan al Stelei, Sorin Paraschiv, e unul dintre primele nume la care s-au gandit fanii.

Paraschiv le-a multumit pentru propunere, dar le-a transmis sa se reorienteze. Nu vrea sa joace impotriva echipei alaturi de care a castigat titluri si a jucat in semifinalele UEFA.

"Nu cred ca suporterii pot prelua aceasta emblema si acest club, sa mearga cu el din liga a 4-a pana in Liga I. Vreau totusi sa se inteleaga cu Armata, nu vad Armata la conducerea Stelei. Nu as sustine acest proiect. Chiar am primit si eu cateva telefoane.

Am fost intrebat daca as venis a joc pentru noua echipa. Nici nu s-ar pune problema. Eu sunt cu actuala conducere, ii sustin. Am refuzat din start pentru ca nu mi se pare normal. Am fost de la inceput co domnul Becali, cu actuala conducere, raman alaturi de ei. Sa se inteleaga si sa reuseasca sa ia emblema si sa readuca suporterii la stadion. Fara suporteri nu se poate!", a spus Paraschiv la Dolce Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!