Primul jucator care poate pleca de la Steaua din iarna. Adus peste capul lui Reghecampf, Galca e gata sa renunte la el

Primul jucator care poate pleca de la Steaua din iarna. Adus peste capul lui Reghecampf, Galca e gata sa renunte la el

In urma cu un an, Becali comanda transferul sau, fara sa se consulte cu Reghecampf. Jucatorul care atunci a produs tensiuni la Steaua nu a reusit sa se impuna nici sub comanda lui Galca, iar din iarna ar putea parasi clubul.

Ionut Neagu, campion cu Otelul Galati, nu a fost niciodata o optiune reala nici pentru Reghecampf, dar nici pentru Galca.

Adus in urma cu un an in Ghencea, a fost rezerva sau in afara lotului, iar din iarna galatenii vor sa-l readuca la Otelul.

Anuntul a fost facut de Cristi Munteanu chiar inaintea meciului direct cu Steaua. Neagu a jucat pana in prezent la Steaua 7 meciuri.

"Asta ne dorim noi, ca Neagu sa revina din iarna la Otelul. L-am vrut si inainte sa se incheie perioada de transferuri din vara, dar nu au vrut oficialii Stelei.

"Inca nu stim daca jucatorul vrea sa se intoarca la Otelul, pentru ca intai trebuie sa avem acceptul Stelei. Eu cred ca ne poate ajuta foarte mult, de asemenea si pentru el ar fi benefic sa aiba mai multe meciuri in picioare", a afirmat Cristi Munteanu, pentru Digi Sport.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies