Primul club din Romania care ia masuri dupa tragedia lui Ekeng! Ce decizie a luat Pandurii: "Eu am trait si episodul Vrabioru de acum 17 ani!"

Primul club din Romania care ia masuri dupa tragedia lui Ekeng! Ce decizie a luat Pandurii: "Eu am trait si episodul Vrabioru de acum 17 ani!"

Cei de la Pandurii sunt primii care au decis sa actioneze dupa ce Ekeng a murit pe teren in timpul meciului lui Dinamo cu Viitorul.

Pandurii Targu Jiu va achizitiona un defibrilator pentru ca medicul echipei sa il aiba la dispozitie si in timpul antrenamentelor, decizia fiind luata dupa decesul pe teren al jucatorului Patrick Ekeng in timpul partidei Dinamo - FC Viitorul.

Presedintele clubului gorjean, Narcis Raducan, a declarat, marti, la Casa Fotbalului, ca toti cei implicati in fotbal trebuie sa invete din tragedia de pe stadionul din soseaua stefan cel Mare.

"In plus la ceea ce prevede regulamentul, la propunerea medicului nostru am decis sa cumparam un defibrilator pentru a-l avea si pe perioada antrenamentelor. Eu am si trait un episod similar acum 17 ani cand a murit Vrabioru."

"Jucam la Rapid atunci si este traumatizant. Important este ca dupa astfel de tragedii sa ne organizam mai bine si sa invatam. Segmentul medical este unul extrem de important, este nevoie de interventii urgente si ferme care sa le dea jucatorilor un grad ridicat de protectie", a spus Raducan.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu dezvăluie de ce a dat-o afară pe Andreea Moldovan. ”Nu putem să ne batem joc”
BRAT
Modifică setările cookies