Steaua Gigi Becali Nicolae Dica Liga 1

Primul avertisment al lui Becali pentru Dica: "Ii fac super-echipa! Daca nici asa nu castiga..." Ce spune despre Dan Petrescu

Becali a anuntat care este urmatorul jucator care poate pleca de la Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Iunie 2017, 08:39
Data actualizarii: Joi 22 Iunie 2017, 08:54

Steaua a facut transferuri importante in aceasta vara, avand sanse bune sa-l aduca pe Nedelcu saptamana aceasta. Becali spera ca noile achizitii sa-i ofere liniste lui Nicolae Dica.

"Dica nu va avea niciun fel de problema cu implicarea mea pentru ca o sa-i fac o super echipa. Daca nici cu echipa asta nu castigi, bai, Dica, atunci normal ca se implica Becali" a spus Becali in direct la Sport.ro

In afara de Steaua, CFR Cluj se intareste serios pentru urmatorul sezon. Venirea lui Dan Petrescu o face pe CFR una dintre favoritele la titlu! Becali nu crede insa ca va fi suficient.

"CFR va fi puternica pentru ca e Dan Petrescu acolo. Dar eu nu vreau sa comentez de ei, pentru ca nu vreau sa-i supar. Insa vreau sa zic un lucru din experienta: atunci cand iei numai jucatori liberi, e greu sa faci o echipa de titlu. CFR, Dinamo, Viitorul si Dinamo se vor bate la locul 2. Eu cred ca locul 2 il va lua Craiova" a mai spus Becali.

Modifică setările cookies