Primele REACTII ale fanilor FCSB dupa ce au anuntat ultimul transfer! "E nevoie de mijlocas si varf, tu aduci capitan de vapor!" Parerile sunt impartite: "Cel mai bun fundas din Romania!"

Andrei Miron FCSB Superliga Primele REACTII ale fanilor FCSB dupa ce au anuntat ultimul transfer! "E nevoie de mijlocas si varf, tu aduci capitan de vapor!" Parerile sunt impartite: "Cel mai bun fundas din Rom
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Februarie 2020, 16:15
Data actualizarii: Miercuri 19 Februarie 2020, 16:25

FCSB a anuntat oficial transferul lui Andrei Miron de la FC Botosani.

Ros-albastrii l-au anuntat pe pagina oficiala de Facebook pe fundasul de 25 de ani, iar reactiile fanilor au aparut imediat. Parerile sunt impartite, iar multi il vad pe Miron ca pe un transfer reusit, la fel ca si cel al lui Adi Petre, anuntat saptamana trecuta.

Unul dintre reprosurile cel mai des intalnite a fost legat de greutatea jucatorului, situatie deloc neobisnuita la FCSB. Harlem Gnohere se confrunta des cu astfel de critici legate de greutatea sa.

  • Primele REACTII ale fanilor FCSB dupa ce au anuntat ultimul transfer! E nevoie de mijlocas si varf, tu aduci capitan de vapor! Parerile sunt impartite: Cel mai bun fundas din Rom

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!