Primele patru transferuri facute de Rapid. Giulestenii au luat unii dintre cei mai promitatori jucatori din liga a doua; printre ei sunt si doi stelisti

Rapid Valerii Moraru Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Iulie 2015, 14:08
Data actualizarii: Joi 02 Iulie 2015, 14:20

Rapidistii incearca sa formeze o noua echipa si sa atace promovarea cat mai repede. Ramasi cu doar 5 jucatori care au evoluat si in sezonul trecut, giulestenii cauta cat mai multi tineri talentati.

Rapidul a definitivat primele patru transferuri ale verii, giulestenii reusind sa isi asigure serviciile a patru tineri fotbalisti de perspectiva. Dintre acestia, doi si-au facut junioratul la Steaua.

Potrivit Rapid TV, Cristian Stefanescu (21 de ani), Cristian Nicusor Puscas (21 de ani), Constantin Dedu (20 de ani) si Laurentiu Cristian Venter (23 de ani) sunt noile achizitii perfectate de Valerii Moraru.

Primul dintre acestia, Stefanescu, joaca pe postul de fundas, iar in ultimul an a evoluat la Urban Titu. Acesta este considerat un tanar talentat, iar rapidistii spera ca acesta va confirma asteptarile.

Cristian Nicusor Puscas, nascut la Reghin, joaca pe postul de mijlocas si si-a facut junioratul la Steaua. Acesta a mai evoluat la Gloria Bistrita, iar in ultimele doua sezoane s-a luptat pentru promovarea in prima liga cu Academica Arges, marcand 6 goluri in 48 de meciuri.

Constantin Dedu joaca si el tot pe postul de mijlocas si, la fel ca si Puscas, a trecut prin curtea Stelei. Acesta a mai jucat la Unirea Slobozia si Academica Arges.

In fine, Venter a jucat tot la Academica Arges, acesta fiind titular de drept in ultimele sezoane. Mijlocasul a dat 3 goluri in 28 de partide in sezonul trecut.

Sezonul de liga a doua va incepe in ultima saptamana din luna august, iar reunirea lotului rapidisti se va face pe 14 sau 17 iulie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!