Primele imagini cu 'Salvatore' Massone la Bucuresti! Rapidistii au iesit la balcoane sa-si cunoasca noul patron! VIDEO

Omul de afaceri Angelo Massone negociaza la aceasta ora preluarea clubului Rapid.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Iulie 2014, 17:29
Data actualizarii: Vineri 04 Iulie 2014, 17:39

Massone si-a facut aparitia astazi la Mogosoaia, la baza de pregatire a Rapidului. Jucatorii au iesit la balcoane sa-si cunoasca noul patron. Italianul e convins ca tranzactia se va finaliza saptamana viitoare.

"In aceste momente e o mare placere sa fiu aici ca sa ajut clubul. Muncim impreuna cu presedintele, cu Renzo, cu administratorul ca sa salvam clubul si dupa cum spunea Renzo pentru a-l aduce la nivelul Rapidului. Muncim impreuna si sunt optimist. Nu vreau sa spun mai multe", a spus Massone.

Intrebat de ce depinde semnarea contractului de preluare a FC Rapid, Angelo Massone a raspuns: "De nimic. Sunt situatii care se rezolva cu administratorul, mai este procedura de insolventa, sunt conditii de respectat...".

Angelo Massone a mentionat ca gasirea unui nou antrenor pentur Rapid este foarte importanta, dar mai intai trebuie rezolvate alte aspecte. "Stim ca este foarte important, trebuie mai intai sa finalizam toate lucrurile, iar apoi, de saptamana viitoare, vom munci cu mai multa forta pentru asta", a afirmat el.

Manea: Massone s-a intalnit cu jucatorii

Presedintele clubului Rapid, Nicolae Manea, spune ca Angelo Massone a avut astazi o discutie cu jucatorii, iar principalul subiect l-a reprezentat salvarea clubului.

"Domnul Massone si domnul Renzo au avut o discutie cu jucatorii in care principalul subiect a fost salvarea Rapidului. Rapidul nu este intr-o situatie prea buna, timpul e scurt si incercam sa facem cat mai repede posibil ca dansul sa poata prelua clubul. Sunt documente de facut, lucrurile inca nu s-au pus la punct, nu s-a oficializat nimic, dar pana luni s-ar putea sa avem un raspuns in sensul ca domnul Massone sa poata veni langa noi. Stie ca e o situatie grea pentru club, pentru ca trebuie sa facem o echipa pentru a face fata in Liga I", a spus Nicolae Manea dupa intalnirea de la Mogosoaia.
 

Modifică setările cookies