Prima voce care critica razgandirea lui Radoi: "Mai bine pleca, nu poate sa faca fata la Steaua!"

Prima voce care critica razgandirea lui Radoi: "Mai bine pleca, nu poate sa faca fata la Steaua!"

Radoi si-a anuntat demisia in aceasta dimineata, dar a fost convins de Becali sa ramana la echipa. DETALII AICI

Radoi ramane la Steaua, in ciuda inceputului slab de sezon si a umilintei traite aseara pe National Arena. Dupa o discutie de doua ore, Gigi Becali l-a convins sa continue.

"L-am convins sa ramana. I-am explicat ca daca renunta va fi o pata pe cariera lui de antrenor. I-am promis ca o sa ii aduc si un atacant. Mi-a fost greu sa il conving, dar am reusit. E adevarat, a vrut sa renunte. A vorbit cu echipa, dar am inteles ca nu a fost asa vehement. El era cam pe picior de plecare, se gandea. A venit aici, mi-a spus acelasi lucru, dar l-am convins sa continue antrenor la Steaua", a spus Becali.

Gabi Balint crede ca Radoi nu trebuia sa se "inmoaie" in fata lui Becali:."Nu face fata", spune fostul mare atacant al Stelei.

"Eu cred ca era bine ca Mirel Radoi sa se retraga pentru ca nu poate sa faca fata in momentul acesta, din punctul meu de vedere. Nu are exeperienta. Asta nu inseamna ca nu poate sa fie un antrenor bun in viitor."

"Se pregateste, face o scoala, acumuleaza experienta si poate sa ajunga sa fie antrenor la cel mai mare nivel. In momentul acesta nu cred ca e capabil sa duca Steaua mai departe, fara nicio suparare si cu tot respectul pentru Mirel Radoi", a spus Balint la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies