Prima reactie de la Astra dupa ce Tamas a anuntat ca e LIBER de contract! Ce se intampla cu fundasul: "Am vorbit acum 10 minute cu el! El isi doreste asta"

Prima reactie de la Astra dupa ce Tamas a anuntat ca e LIBER de contract! Ce se intampla cu fundasul: "Am vorbit acum 10 minute cu el! El isi doreste asta"

Gabi Tamas a anuntat la finalul partidei Astra 0-0 Gaz Metan ca a fost ultima sa zi de contract la Astra.

Dani Coman, presedintele clubului din Giurgiu, a confirmat declaratiile lui Gabi Tamas, insa spune ca a vorbit cu el si maine se va semna un nou contract pana la finalul sezonului.

Fundasul isi doreste salariile restante inainte de a semna prelungirea, ori un act prin care sa ii se garanteze ca ii va primi.

Este exclusa prelungirea pe inca un an de zile, lucru confirmat si de Dani Coman, dupa ce partile nu s-au inteles din punct de vedere financiar.

"Azi a fost ultima zi a lui din contractul pe care l-am avut. Am discutat acum 10 minute cu el, a ramas ca maine sa ne intalnim si sa semnam prelungirea pana la finalul acestui campionat.

Daca semna hartiile, erau semnate si de noi. E adevarat ca ne-am inteles. Discutia este ca are niste restante si isi doreste sa i le trecem intr-un act sau sa ii dam banii acum.

Am vorbit cu el, nu putem sa ii dam banii acum pentru ca nu ar fi corect pentru ceilalti colegi, dar maine vom gasi un numitor comun si o sa semnam pana la finalul acestui campionat.

Nu ne-am inteles financiar pentru un contract pe inca un an.

Cu Bogdan Andone au fost discutii si a ramas ca avocatii sa definitiveze contractul lui. Isi va prelungi fara discutie. Inca un an de zile", a declarat Dani Coman la Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ioana Mihăilă propune restricții pentru nevaccinați și bonusuri pentru cei care se vaccinează. Se așteaptă girul Coaliției
BRAT
Modifică setările cookies