"De maine pot sa stau acasa! Sanatate!" :) Tamas a anuntat in DIRECT ca azi a fost ultima zi de contract cu Astra! Ce s-a intamplat la negocierile cu clubul

"De maine pot sa stau acasa! Sanatate!" :) Tamas a anuntat in DIRECT ca azi a fost ultima zi de contract cu Astra! Ce s-a intamplat la negocierile cu clubul

Gabi Tamas a dezvaluit la finalul partidei cu Gaz Metan, scor 0-0, ca de maine este jucator liber.

Gabi Tamas se intelesese cu conducerea Astrei pentru a semna prelungirea pe urmatoarele doua luni, insa contractul nu a mai fost semnat.

Fundasul Astrei spune ca de maine este jucator liber si nu stie daca se va mai concretiza ceva. 

"Cam greu. Dupa doua luni de stat in casa, o luna in cantonament. Ne-a fost dor, dar ne este greu. A fost in general bine, pentru ca nu am pierdut. Am luat un punct, pacat ca a fost la noi acasa si cu un om in plus mult timp. Gaz s-a inchis foarte bine, pacat pentru ca puteam sa fim pe locul 2.

E bine ca am inceput fotbalul si fara fani si cu fani. Ne-a fost dor de fotbal. Nu putem sa discutam de ce nu sunt oameni in tribuna, dar sunt la concert.

Nu mi-a fost frica, daca e sa se intample se intampla.

Puteti sa intrebati patronul de Europa League, nu puteti sa ne intrebati. Eu nu am contract, deci ce s-a vehiculat nu stiu. Astazi a fost ultima zi de contract. De maine pot sa stau acasa, depinde ce hotarasc in aceasta seara. 

Au fost cateva intelegeri, nu s-au concretizat inca, daca nu sanatate. Viata merge inainte si cu mine si fara mine.

Daca se va semna contractul se va semna pe 2 luni, nu se va semna pe un an pentru ca nu ne-am inteles", a declarat Gabi Tamas la finalul partidei pentru Digi Sport. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Situația Covid se înrăutățește. La „Victor Babeș” nu mai sunt locuri pentru bolnavii în stare gravă
BRAT
Modifică setările cookies