Prima reactie a Stelei dupa ce si-a aflat adversara din preliminariile Ligii: Anuntul despre UN TRANSFER DE TOP! Ce s-ar putea intampla in 7 zile

Steaua va juca cu Trencin din Slovacia in turul II al preliminariilor Champions League.

Putem sa o bate pe Trencin cu actualul lot, este mesajul stelistilor dupa tragerea de astazi de la UEFA. Duckadam lasa de inteles ca in urmatoarele 7 zile ar mai putea sa vina un atacant.

Steaua i-a adus pana acum pe Muniru, Tudorie, Alcenat si Vlad Mihalcea.

"M-as fi bucurat sa cadem cu o echipa mai slab cotata sa avem timp sa integram noii jucatori. Dar daca vrem sa ajungem in Champions League, trebuie sa trecem de ei. E cea mai grea care putea cadea in turul asta. Ca sa ajungem in Liga trebuie sa trecem de echipe puternice. Trebuie sa ii invingem si sa fim optimisti"

"Eu zic ca putem sa jucam cu actualul lot, fara noi veniri. Avem un lot valoros, in mare acoperit pe toate posturile. Daca va mai fi o surpriza si va veni un jucator de certa valoare... de ce nu. Zic eu ca stam bine."

"Eu sunt convins ca daca se va ivi o ocazie vom mai lua un atacant. Dar nu depinde doar de noi. Probabil discutii mai sunt pe acest subiect. Sa vedem ce se va intampla in urmatoarea saptamana!"

"Stiti cum e si cu transferurilor, ai un plan dar trebuie sa si reusesti sa le poti face. Eu zic ca in mare suntem acoperiti pe posturi"

"Steaua este acoperita si in poarta, avem doi portari de valoare, nu au o experienta foarte mare", a declarat Duckadam la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cioloş: Nu este trecut nicăieri că dacă într-o seară se enervează premierul poate să revoce pe oricine doreşte el
BRAT
Modifică setările cookies