Prima reactie a lui Mihai Nesu dupa suferinta teribila prin care trece: "Ma bucur ca am fost alaturi de ai mei in ultimele luni"

Autor: Sport.ro
Luni 20 Octombrie 2014, 12:14

	Prima reactie a lui Mihai Nesu dupa suferinta teribila prin care trece: "Ma bucur ca am fost alaturi de ai mei in ultimele luni"

Suferinta pare fara sfarsit pentru Mihaita Nesu. 2014 a fost un an teribil pentru el - in 6 luni si-a pierdut ambii parinti

Tatal lui Mihaita Nesu s-a stins din viata in aceasta dimineata la un spital din Oradea, unde fusese internat in stare grava.

Potrivit unor surse medicale, citate de Mediafax, Mircea Nesu, in varsta de 74 de ani, suferea de o depresie severa, provocata atat de decesul sotiei sale, din primavara, cat si de faptul ca suferea de o boala incurabila, iar fiul sau este imobilizat in carucior.

La cateva ore dupa vestea cutremuratoare a mortii tatalui sau, Mihaita Nesu a postat un mesaj emotionant pe pagina de Facebook a Fundatiei.

"Ma bucur ca m-am intors din Olanda si am putut fi langa parintii mei in ultimele lor luni. Sa-i mai supar putin cu obrazniciile mele... E un an foarte trist, dar asta e cursul vietii si cu ajutorul lui Dumnezeu depasim toate momentele grele."

"Multumesc tuturor pentru suport si celor din media care m-au cautat, sa ma ierte, dar sa inteleaga ca nu vorbesc cu ei", a scris Nesu pe Facebook.

 
Ministrul Transporturilor acuză nereguli la Metrorex: „Sporul de metrou este aplicat abuziv”
BRAT

Modifică setările cookies