Prima masura luata de Steaua, dupa ce Becali a pierdut marca! Ce se va intampla la meciul cu CSMS Iasi

Prima masura luata de Steaua, dupa ce Becali a pierdut marca! Ce se va intampla la meciul cu CSMS Iasi

•Neintelegerea dintre Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua, si Consiliul de Administratie al CS Steaua pare sa fie departe de a fi solutionata
•Ramas fara marca Steaua dupa o decizie luata de Inalta Curte, Becali a luat o prima masura importanta

Gigi Becali a pierdut procesul intentat de MApN pentru folosirea marcii Steaua Bucuresti, astfel ca patronul clubului de fotbal nu va mai putea folosi numele si emblema Stelei daca nu va accepta sa ajunga la un consens cu generalii care alcatuiesc Consiliul de Administratie al Clubului Sportiv Steaua.

Chiar daca reprezentantii CA al CS Steaua au spus ca sunt gata sa se aseze la masa negocierilor si sa bata palma cu patronul clubului de fotbal, Gigi Becali nu a luat inca nicio decizie, unele voci apropiate acestuia spunand ca latifundiarul din Pipera nu este deschis unor discutii.

Aflat in inchisoare, Gigi Becali se afla intr-o oarecare imposibilitate de a solutiona de urgenta cazul, astfel ca viitorul apropiat al clubului de fotbal este incert. Singurul lucru sigur pana in acest moment este ca Steaua nu va mai putea folosi emblema, numele si culorile pana cand cele doua parti nu vor ajunge la un acord.

Pana luni, insa, atunci cand se pare ca vor avea loc primele discutii, Steaua trebuie sa joace meciul cu CSMS Iasi, din Liga I. Valeriu Argaseala, presedintele CA al clubului de fotbal Steaua, a anuntat ca echipa va juca meciul din etapa a 17-a a Ligii I in echipamentul galben, nu in cel clasic, ale carui culori sunt rosu si albastru.

"Duminica, la meciul cu CSMS Iasi, vom pune hotararea ICCJ in aplicare. Nu vom mai folosi cuvantul Steaua pe echipament si stema, vom evolua in tricourile galbene, de deplasare", a spus Valeriu Argaseala, cel care a fost prezent in cursul serii de vineri la Gala Fotbalului Romanesc, organizata de FRF.

"Am trimis deja o adresa la MApN prin care am solicitat sa ne intalnim in cursul zilei de luni. Ne vom intalni pentru a stabili conditiile in care vom putea folosi din nou emblema si insemnele clubului. Nu se pune probelma sa nu mai putem folosi numele. Suporterii sa stea linistiti", a mai spus Argaseala.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valeriu Gheorghiţă: La 1 august vom ajunge la un prag de imunitate colectivă cumulat de circa 50%
BRAT
Modifică setările cookies