Prima data cand Reghecampf recunoaste planul Stelei in 2016! Ce se intampla dupa finalul sezonului

Prima data cand Reghecampf recunoaste planul Stelei in 2016! Ce se intampla dupa finalul sezonului

Finala Cupei Ligii nu se mai joaca in mai. Ramane programata pentru inceputul sezonului viitor, a anuntat Reghecampf.

Antrenorul Stelei a lasat sa se inteleaga ca urmeaza schimbari masive in lotul Stelei, iar jucatorii care au adus clubul in finala pot rata un trofeu in CV.

"Pentru cei care n-o s-o mai joace si de la noi, si de la Chiajna, nu e corect. Ei au muncit pentru aceasta finala si era normal ca ei s-o joace", a spus Reghe.

Antrenorul Stelei nu e de acord cu programarea finalei la inceputul sezonului viitor: "Nu avem explicatii. Noi ar trebui sa inchidem sezonul cu finala Cupei Ligii, E usor sa spuna ca ne sustin sa stabilim noi data de disputare, dar cand se iau hotararile nu prea conteaza ce spunem noi. Cei care organizeaza competitia hotarasc. Degeaba hotaram noi ceva, daca ei nu sunt de acord!"

Reghecampf spune ca obiectivul Stelei in noul sezon e castigarea campionatului si reconstructia echipei: "In fiecare an avem acelasi obiectiv: sa castigam Liga I si sa jucam in grupele Champions League sau Europa League. Vrem sa construim din nou o echipa puternica. As vrea sa nu se mai iasa cu zvonuri, mai sunt doua meciuri si dupa aceea vom putea discuta de veniri si plecari!"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultima zi în care masca de protecție este obligatorie în exterior. Cum a arătat vineri centrul vechi din Capitală
BRAT
Modifică setările cookies