Prima bUmba a lui Dan Petrescu la ASA | Antrenorul l-a dat afara pe unul dintre cei mai buni tineri din Liga I: "Semnezi sau pleci"

Autor: Sport.ro
Miercuri 17 Iunie 2015, 11:01

	Prima bUmba a lui Dan Petrescu la ASA | Antrenorul l-a dat afara pe unul dintre cei mai buni tineri din Liga I: "Semnezi sau pleci"

Dan Petrescu a luat o prima masura radicala in vestiarul ASA-ului. Antrenorul e gata sa renunte la unul dintre cei mai buni jucatori si i-a dat acestuia de ales: "Semnezi sau pleci".

Claudiu Bumba a intrat in ultimul an de contract cu ASA Targu Mures, iar noul antrenor al vicecampioanei, Dan Petrescu, a luat o masura radicala inca din primele zile de dupa instalare.

Unul dintre cei mai buni fotbalisti din lotul ASA-ului, pusti trecut si pe la AS Roma pentru o scurta perioada, Bumba a fost trimis de Dan Petrescu sa se antreneze cu echipa secunda, dupa revenirea din cantonamentul echipei nationale. Potrivit Look TV, ASA-ul nu vrea sa-l piarda gratis pe Bumba peste un an, astfel ca fotbalistului i s-au dat doua variante.

Dan Petrescu i-ar fi transmis lui Bumba ca ori va semna prelungirea, ori se va antrena cu echipa secunda pe viitor.

O a treia varianta ar fi pentru Bumba aceea a transferului in Israel. Hapoel Tel Aviv este echipa care il doreste, iar ASA-ul ar putea renunta la el in cazul in care israelienii vor achita 600.000 de euro.

Totusi, Claudiu Bumba ezita sa semneze cu formatia din Israel, acesta dorindu-si sa prinda un transfer in Vest, dupa ce au echipe din Germania si Franta si-au manifestat interesul pentru el. Editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor scrie ca Montpellier, fosta campioana a Frantei, ar fi unul dintre cluburile interesate de tanarul mijlocas.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies