PRETUL TITLULUI. Prima pe care jucatorii de la ASA o vor primi pentru una dintre cele mai mari surprize din istoria Ligii I

PRETUL TITLULUI. Prima pe care jucatorii de la ASA o vor primi pentru una dintre cele mai mari surprize din istoria Ligii I

Daca la nivel declarativ nu vor sa vorbeasca despre titlu, cei de la ASA Tg. Mures au pregatit deja primele pentru jucatori.

50.000 de euro ar putea incasa fiecare jucator de la ASA, daca vor reusi sa produca una dintre cele mai mari surprize din istoria Ligii I - ca o nou promovata sa devina campioana.

"Contractele jucatorilor au fost facute in asa fel incât baietii sa aiba o bonificatie daca scap de retrogradare, dupa aceea am mers mai departe si ne-am fixat obiectiv Europa League.", spune Narcis Raducan.

In acest moment, Steaua este lider in Liga I, la 7 puncte in fata celor de la ASA. Cele doua se vor intalni intr-un meci direct, in Bucuresti.

"Si daca vor lua campionatul exista o prima. Va fi o bonificatie proportionala cu performanta. Va fi ceva cu patru zerouri. Poate sa fie de 30.000 de euro sau de 50.000 de euro. Clar va fi la nivelul celorlalte campioane din ultimii ani”, a mai declarat Narcis Raducan la Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies